Волинь Новини

В чому причина збоїв у роботі світлофорів у Луцьку

Проблемні луцькі світлофори знову будуть у нормі вже до кінця дня середи, 16 грудня. 

Про це у коментарі ІА “Конкурент” розповів очільник комунального підприємства “Луцьксвітло” Валерій Мазін.

Ідеться про регулятори руху на перехресті Рівненської та Відродження, які через збій у роботі дозволяють одночасний рух автомобілям і пішоходам, а також світлофор на перехресті Набережної і Ковельської, на який вже кілька днів нарікають луцькі водії. Посадовець каже, що проблема йому відома, і над її вирішенням наразі активно працюють його підлеглі.

“На перехресті Ковельська — Набережна у нас був збій обладнання: дорожній контролер вийшов з ладу, і не показував заборонний червоний сигнал. Також там не було стрілки, яка вказувала дозволений напрямок руху. Деякі водії не реагували на стрілку світлофора, що вказувала виїзд на Набережну з Ковельської, а рухалися на основний сигнал. Зараз ми вже доставили стрілки, і тепер чітко видно напрямки руху.

На перехресті Рівненська — Відродження у суботу в нас відключився дорожній контролер, і перестав працювати світлофорний об’єкт. Річ у тім, що кабельні лінії, які йдуть від дорожнього контролера до світлофора, старі. Десь було замикання, і контролер відключився. Його не зовсім правильно перелаштували. Зараз наші люди працюють над цим, і до кінця дня роботи вже завершать”, – запевняє Валерій Мазін.

Leave a Comment