Важливо Волинь Новини

Чому досі не запрацював на повну Новий ринок у Луцьку

На думку міського голови Ігоря Поліщука, на Новий ринок у Луцьку не їдуть активно покупці, тому що туди переїхало мало підприємців.

Про це він розповів в інтерв’ю журналісту Антону Бугайчуку для видання Сила правди, – передає Перший.

«Якби переїхали ті люди, які сьогодні лишаються, вони б значно посилили інтерес до цього ринку, він би «ожив» зовсім інакше», – зазначив Поліщук.

Також він повідомив, що у міській раді розглядають варіант цього ринку, а разом із тим ще інші можливі території для «переселення» підприємців зі Старого ринку.

«Але не хочу говорити, які, щоб не перешкодили нам реалізувати ці плани», – сказав мер.

«Перенесення ринку – це дуже важливий проект, багато хто недооцінює значення цієї площі для міста. Варто зазначити, що вже є й взаєморозуміння із «Волиньобленерго» щодо перенесення електропідстанції. Тому будемо працювати, – додав він.

1 коментар

  • Розташування ринківу всіх населених пунктах споконвіку планувалося в центрах, щоб жителям було максимально зручно добиратися. Так є у Львові, Києві, Рівному і в решті міст України. І тільки в Луцьку “молода” влада вирішила винести центральний ринок фактично за межі міста, куди не зможуть поїхати пенсіонери та інваліди, які пересуваються не на власних автомобілях, а за допомогою паличок шкутильгають пішки.
    Так підло познущатися з людей могли тільки нувориші, які, очевидно, ніколи не носили в руках важкі сумки з ринку до зупинки аж за півкілометра.
    Для кого стараєтеся, пане Поліщук?

Leave a Comment