Важливо Волинь Новини

«Нехай недовіру засунуть собі в задницю!» – Погуляйко до депутатів Волиньради

Голова Волинської облдержадміністрації Юрій Погуляйко вважає, що нардеп В’ячеслав Рубльов тиснув і навіть залякав депутатів обласної ради, які на сесії висловили недовіру голові ОДА.

Про це він сказав в ефірі Громадського інтерактивного телебачення.

Сьогодні, 14 грудня, з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, у Луцьку відбулося покладання квітів на Меморіалі Вічної Слави. Подяки ліквідаторам вручали голова Волинської облради Григорій Недопад та Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Вкінці заходу прийшов і очільник Волинської ОДА Юрій Погуляйко, який окремо від інших чиновників поклав квіти до пам’ятного знаку «Жертвам Чорнобиля».

«До нас ніхто не приєднався. Чому ми повинні приєднуватися? Ми приїхали, привітали, поклали вінки», – сказав Погуляйко.

Нагадаємо, 10 грудня на позачерговій сесії Волиньради виник конфлікт між депутатами та Юрієм Погуляйком. На сесії депутати облради визнали роботу Юрія Погуляйка незадовільною та висловили йому недовіру (ініціатор голосування – Володимир Бондар («За майбутнє»).

До оголошення результатів таємного голосування у сесійну залу прийшов голова Волинської облдержадміністрації Погуляйко, який відверто заявив, що оголошення йому недовіри – це подарунок нардепу. Зазначимо, що 10 грудня день народження відзначав народний депутат України, лідер партії «За майбутнє» Ігор Палиця.

Словесну перепалку депутатів із головою ОДА дивіться за посиланням тут.

Події, які відбулися на позачерговій сесії облради голова адміністрації охоче погодився прокоментувати журналістам ГІТу.

«Цирк на дроті відбувався в обласній раді. У нас дуже високі показники і наша область в 10-ці по Україні за всіма показниками. А те, що збрехав Рубльов, він повинен у Верховній раді в комітеті працювати в цей час, а не тиснути на депутатів обласної ради. Він на них тиснув, всіх залякали так, що вони бідні голосували навіть, не знаючи за що. Тому нехай недовіру засунуть собі в задницю! Рубльову, більше всього, потім Імберовському («За майбутнє») з Лехом («За майбутнє») і всім тим чмирям», – сказав у коментарі ГІТу голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко.

Leave a Comment