Важливо Волинь Новини

«І тільки тому, що зі мною не змогли «домовитися», на мене «спустили всіх собак», – Юрій Погуляйко

Голова Волинської ОДА Юрій Погуляйко переконаний, що висловлення йому недовіри депутатами Волинської обласної ради – це спланована та зрежисована акція.
Про це він написав на своїй сторінці у мережі Facebook.
“Кажуть, у депутатів Волинської обласної ради є традиція – на початку або в кінці року висловлювати недовіру голові ОДА. Принаймні, такі спроби були по відношенню до попередніх голів Волинської облдержадміністрації.
І сьогоднішнє висловлення мені недовіри – спланований сценарій окремих осіб, про що я заявив у сесійній залі. Прізвища добре відомі Волині: В’ячеслав Рубльов, Анатолій Вітів, Володимир Бондар.
Можливо, я б прислухався до думки цих людей, якби вони мали власну чітку позицію та переконання. Але пропрацювавши рік на Волині, я переконався, що, на жаль, власної думки вони не мають, на її формування впливають лише гроші та власні бізнес-інтереси.
Сьогоднішнє засідання сесії облради вкотре підтвердило, що «бурхлива» діяльність окремих депутатів зводиться до популістських гасел та до виконання завдань «зверху» щодо кадрових перестановок по відношенню до тих, хто «не грає за їхніми правилами».
З перших днів свого призначення на посаду голови ОДА я виконую завдання Президента та Уряду країни. І тільки тому, що зі мною не змогли «домовитися», на мене «спустили всіх собак», а також звинувачують у тому, що я не волинянин.
Моя різка та емоційна промова сьогодні, апельована окремим депутатам, тільки тому, що я насправді щодня працюю для Волині і ніколи не ділив Україну на східну й західну. Я – учасник бойових дій, який відстоював її територіальну цілісність. Тому мені більше болить те, що насправді сьогодні відбувається в державі та області, а не ці закулісні ігри у вигляді висловлення мені недовіри.
І більш значимим є те, що по окремих показниках соціально-економічного розвитку Волинь знаходиться у першій десятці серед регіонів України і загалом – далеко не на останньому місці. А це – свідчення розвитку області та рівня життя волинян”, – йдеться у дописі.

Leave a Comment