Волинь Новини

Гузь “настукає” на Сапожнікова генпрокурору

Народний депутат України Ігор Гузь заявив, що його командою проведено і ще проводиться аудит роботи міськради Нововолинська. Вже надійшло приблизно 50 різних документів, сигналів, звернень щодо зловживань Віктора Сапожнікова.

Про це Гузь розповів під час пресконференції 8-го грудня

“Найближчим часом, сподіваюся, у мене буде зустріч із генпрокурором Венедіктовою, якій я особисто вручу документи.

Хтось думає, що це «полювання на відьом» – ні. Це аудит і це нормальна історія”.

Аналогічний аудит, розповів нардеп, буде і у Володимирі.

Гузь зазначив, що в двох містах нова влада повинна подолати «совковість» та забути про принцип створення колективу «я начальник, а ти – дурень».

” У Нововолинську, наприклад, в міськраді немає жодного пластикового вікна, працюють переважно жінки у кабінетах, де дуже холодно. Там ще досі червоні доріжки радянського штибу.

Якщо інвестор завтра приїжджає, він хоче вкласти 50 млн євро, то зважатиме на те, як і в яких умовах, кабінетах, його прийматимуть, наскільки йому зручно.

«Совок» не тільки у формальних речах. Є ще й психологічні проблеми: в обох міськрадах була така історія, коли намагалися працівників тримати під «плінтусом» і їм була вказівка – не висовуватися. Так не може бути надалі.

Якщо ми живемо в демократичному суспільстві, то повинні чути працівників виконавчих комітетів, створити дружні колективи, а не за принципом: я начальник – ти дурень. Оці речі не менш важливі, ніж дороги, освітлення, прибудинкові території”, – сказав нардеп.

Leave a Comment