Новини

Мама українського телеведучого хоче одружити його за допомогою Facebook

Український ведучий і кулінар Євген Клопотенко зізнався, що його мама дуже стурбована його холостяцьким статусом і підшукує йому пару в соціальних мережах.

Про це шоумен розповів в ефірі програми «Зірковий шлях» на каналі «Україна» 7 грудня.

Клопотенко погодився, що він закоренілий холостяк в свої 34 роки і особисте життя йому замінює робота і «реформи в Україні». На все це, за його словами, вже втомилася дивитися мама, яка «скидає в Facebook посилання на невісток». Однак шоумен визнається, що попередні стосунки були настільки трагічними для нього, що зважитися на нові він поки не може і періодично згадує своє минуле кохання.

«Грала музика з одного дуже відомого фільму про кухарів, я стояв біля свого ресторану і заплакав», – розповів кулінар.

Євген Клопотенко переміг в кулінарному шоу «МастерШеф» на каналі СТБ у 2015 році, також він є співзасновником соціального проекту Cult Food, покликаного змінити культуру харчування українців.

Відомий шоумен і своєю позицією щодо війни в Україні. За словами ведучого, Росія – країна-агресор, яка веде війну проти України, тому кулінар не бачить сенсу в контактах з громадянами цієї держави.

Крім того, Клопотенко заявив, що не хоче спілкуватися з росіянами ще й тому, що вони нібито «на два рівня нижче ментально» від українців.

Leave a Comment