Волинь Новини

Вигоріло вщент: наслідки пожежі у кафе на Волині. ВІДЕО

Внаслідок пожежі у двоповерховому кафе в Ковелі вигоріло близько 150 квадратних метрів даху та перекриття, – розповів Суспільному начальник Ковельського відділу рятувальників Володимир Войтанік.

Над локалізацією пожежі у двоповерховому кафе в Ковелі рятувальникам знадобилася більше як година. Роботу вогнеборців ускладнювали легкозаймисті будматеріали, які власники зберігали в будівлі.

Вигоріло вщент: наслідки пожежі у кафе на ВолиніСуспільне Волинь

“Нашу роботу ускладнює те, що багато матеріалів і тара зберігається всередині приміщення, тому доводиться розбирати конструкції та утеплення самої покрівлі. Горючі матеріали та утеплювач створюють пару і видимість великого горіння”, – розповів головний рятувальник Ковеля.

Гасити пожежу приїхали 17 рятувальників. Через сильне задимлення вони працювали в кисневих балонах. Травмованих у пожежі не було. Знімати на території люди, які назвалися власниками приміщення, знімальній групі Суспільного не дозволили.

Зі слів рятувальників, головним завданням було – не дати поширитися полум’ю на сусідні будівлі, які розташовані поруч із кафе. На місце події прибули також газовики, які відімкнули будівлю від постачання газу, щоб уникнути вибуху.

Вигоріло вщент: наслідки пожежі у кафе на ВолиніСуспільне Волинь

На місці пожежі наразі працюють слідчі, які встановлюватимуть причину займання. Нагадаємо, дах двоповерхового кафе зайнявся пообіді. Повідомлення про пожежу рятувальники отримали о 14:26. Щоб дістатися осередку займання вогнеборцям довелося повибивати усі вікна в кафе. На дорозі поруч утворився затор.

Leave a Comment