Новини

В Україні фермер вирощує незвичайний солодкий чорний часник

В Україні вирощують незвичайний чорний часник. Єдиний виробник цього екзотичного продукту — СГК «Аграріан» із Золотоноші на Черкащині.

Про це повідомляє видання СІДС.

Насправді чорний часник — продукт ферментації. Випарювання вологи з продукту протягом тривалого періоду — від 30 до 90 днів (залежно від продукту, від того, наскільки солодкий сам часник та від характеристик сорту).

Для виробництва чорного часнику потрібне спеціальне обладнання. Але, при його виготовленні абсолютно нічого не додається: ні сіль, ні цукор, ні прянощі. При цьому в чорному часнику залишаються абсолютно всі елементи, які є в його свіжому варіанті.

Український чорний часник вже побував на столах гурманів одного з київських ресторанів у вигляді десерту.

На Полтавщині фермер вирощує незвичайний солодкий чорний часник |  Пропозиція - Головний журнал з питань агробізнесу

Leave a Comment