Волинь Новини

У місті на Волині через недбалість жителів затопило магазин секонд-хенду

У Володимирі-Волинському, у будинку за адресою Ковельська, 71, де знаходиться магазин секонд-хенду, вдруге за тиждень стався прорив каналізаціїйної труби. Це призвело до аварійної ситуації у торговельному закладі.

Як розповідають працівники магазину, у понеділок, 16-го листопада, вони були змушені викликати аварійну службу “Водоканалу”, яка приїхала аж увечері, бо була зайнята на інших роботах, – передає Володимир Медіа.

До цього часу дівчата намагалися самі впоратися з ситуацією, підставляючи відра та вимокуючи воду з неприємним запахом, яка залила весь торговельний зал.

21-го листопада знову зал затопило, і продавці взялися до роботи, поки за кілька годин не приїхала аварійна служба.

Як говорять дівчата, причиною цього неподобства є забитий каналізаційний колодязь, з якого працівникам водоканалу доводиться витягувати предмети гігієни. На жаль, без людського свинства тут не обходиться. Бо деякі мешканці будинку не навчилися викидати такі речі у смітник, а кидають в унітаз.

Працювати у приміщенні, яке майже не провітрюється, коли на голову тече смердюча вода, не зовсім приємно. До того ж, увесь день там є чимало покупців. Персонал магазину має надію, що здоровий глузд у таких людей переможе, і у подальшому вони зможуть працювати в нормальних умовах.

Leave a Comment