Новини

Від коронавірусу помер відомий дитячий ЛОР. ФОТО.

Як стало відомо, дитячий ЛОР дитячої обласної  лікарні Анатолій Філоник не зміг подолати COVID-19. Серце лікаря перестало битися 17 листопада.

Про це повідомив Микола Кліщ на facebook-сторінці:

“Сьогодні перестало битись серце великої людини, видатного лікаря-отоларинголога, вчителя та наставника Філоника Анатолія Федоровича. Ще до останніх своїх днів він був увесь в роботі, лікував пацієнтів, допомагав колегам. Він був лікарем, якого поважали, з яким завжди радились, до думки якого прислухались, він вмів знаходити вихід з найважчих ситуацій.

Від нього було чому повчитись не лише в медицині, але й в тому, як він сприймав життя, в манерах спілкування. Він був людиною-авторитетом, він цінував правду і любив казати її в очі. На жаль пандемія забирає найкращих людей, тих які ще багато років могли б самі рятувати людські життя. Ще довго будуть вчуватись його кроки в коридорах лікарні, його підбадьорливий голос,” – йдеться у дописі.

Анатолій Філоник понад 50 років віддано працював на благо отоларингологічної служби області, повідомляє обласна дитяча лікарня.

“7 листопада 2020 року перестало битися серце видатного лікаря отоларинголога дитячого Філоника Анатолія Федоровича (16.05.1948-17.11.2020).Людина з великої букви, яка більше 50 років віддано працювала на благо отоларингологічної служби області. Анатолій Федорович виховав цілу плеяду молодих спеціалістів, щедро ділячись багатющим досвідом.
Тисячі складних операцій, сотні врятованих життів, недоспані ночі. Він жив отоларингологією, мав авторитет серед колег і пацієнтів.
Щиро сумуємо разом з родиною. Він зажди житиме у наших серцях. Спочивайте в мирі Анатолій Федорович”, – йдеться у повідомленні.

Leave a Comment