Волинь Новини

Один туалет на два поверхи і дуже холодно, – пацієнти про умови в лікарні на Волині. ФОТО

Пацієнтка Любешівської ЦРЛ, яка нині лікується в інфекційному відділенні від коронавірусу, розповіла про умови в яких перебувають хворі на COVID-19. За її словами, тут один спільний туалет на два поверхи, через це постійно утворюються черги, а двері у туалеті відкриті цілодобово на вулицю.

Про це Ніна Швайко розповіла у Фейсбуку та надала фотографії Першому.

«Люди з двобічними пневмоніями переважно старшого віку змушені ходити в один спільний для чоловіків і жінок санвузол, який знаходиться в холодному коридорі, де відкриті двері на вулицю ( бо запах). І він один-єдиний на два поверхи людей, постійно черга. Сьогодні одна жіночка, яка вже третій тиждень тут каже: ” А що ж дитино, після капання, нагріюсь, а в туалет гонить, пневмонія пройшла, а протягнуло знову в тому коридорі”. Ось так. Повторююсь – ГАНЬБА!!!!», – зазначає пацієнтка лікарні.

Також зазначає, що прийняти душ хворі також бояться, адже митись вони повинні у тому ж приміщенні, де постійно відчинені двері і стоїть лише ширма та два крани.

«Про те, щоб помитись, то це взагалі, у тому ж дворовому приміщенні ширма за якою два крани, кажуть, що там митись. Це, як до нашої ери. Це РЕАЛЬНО ПРОБЛЕМА, ЯКА ПОТРЕБУЄ ВИРІШЕННЯ, ЗИМА ПОПЕРЕДУ! Де місцева влада? Хтось же перевіряв готовність до пандемії? Чому так все ганебно??? Скільки часу триває пандемія! Це ж людські життя! Вибори пройшли і слава Богу! Нікому ні до кого немає справи. Хоча медперсоналу низький уклін за тяжку працю і хороше ставлення!», – розповіла Ніна Швайко.

Leave a Comment