Волинь Новини

Хто всі ці люди: представники Аграрної партії України, які стануть депутатами Волинської облради

На місцевих виборах від політичної партії «Аграрна партія України» до Волинської обласної ради пройшло п’ятеро представників: Іван СмітюхОльга ЛевчукАндрій МельникТарас Щерблюк та Наталія Захарчук.

Партія набрала 19 762 голоси, отримавши 7.81% від загального складу ради.

Видання Район.in.ua зібрало відкриту інформацію про представників цієї партії, які стали депутатами.

Смітюх Іван Євдокимович

На виборах був першим кандидатом у списку партії.

Народився 1965 року у селі Житнівка Камінь-Каширського району. Має вищу освіту за спеціальністю «інженер-механік», яку здобув у Московському автомобільному дорожньому інституті. У 2009 році закінчив Центр післядипломної освіти Волинського національного університету, де отримав кваліфікацію юриста.

Проживає у Ковелі та є директором Ковельського хлібокомбінату. У 2010 році його призначили на посаду голови Ковельської райдержадміністрації. У тому ж році став депутатом Волинської обласної ради. Був членом бюджетної комісії.

Був членом Партії регіонів, наразі безпартійний.

Одружений, має сина.

Левчук Ольга Ростиславівна

На виборах набрала 36 голосів (0,76% від квоти).

Народилася у Луцьку 1979 року. Проживає у селі Піддубці Луцького району. Має вищу освіту. Працює Головним бухгалтером у компанії «Волиньспецекспорт». Безпартійна.

Мельник Андрій Андрійович

На виборах набрав 425 голосів (8,99% від квоти).

Народився 1982 року в селищі міського типу Володимирець на Рівненщині. Проживає у Луцьку. Здобув вищу освіту у Волинському державному університеті за спеціальністю політологія. Також закінчив Українську державну академію залізничного транспортую.

Працював консультантом з молодіжних програм управління у справах сім’ї та молоді Волинської ОДА. Був заступником голови Ратнівської райдержадміністрації. Також був завідувачем відділу по роботі з молоддю Волинського обласного відділення Партії регіонів та заступником голови Волинської обласної організації Партії регіонів з організаційної роботи.

Член Партії регіонів з 2002 року.

З 2010 до 2015 року був депутатом Волинської облради.

 

Щерблюк Тарас Васильович

На виборах набрав 2766 голосів (58,51% від квоти).

Народився 1978 року в селі Сільце Горохівського району. Проживає у Горохові. Має вищу освіту. У 1996 році закінчив Горохівський радгосп-технікум за спеціальністю зоотехнік. У 2005 році закінчив Львівський національний аграрний університет, за спеціальністю менеджер-економіст.

З 1996 року по 2003 рік працював директором МПП «Меркурій». У 2005 році став засновником ПП «Макском».

Член Аграрної партії. Був головою Горохівської районної ради.

Одружений має сина.

Захарчук Наталія Володимирівна

На виборах набрала 383 голоси (8,1% від квоти).

Народилася 1980 року в селищі міського типу Демидівка, Млинівського району, Рівненської області. Проживає в селі Старики, Горохівського району, Волинської області. Приватна підприємиця, директорка Берестечківського плодоконсервного заводу.

Членкиня Аграрної партії України.

Заміжня, має дітей.

Leave a Comment