Волинь Новини

“Продовжую свою боротьбу і готуюся до пересадки кісткового мозку”: у Луцьку продовжують збирати гроші для онкохворого Дарія Зажицького

Дарій Зажицький – лучанин, який бореться за своє життя. Вочевидь, чимало хто не знає його історії. Утім, одного дня, він дізнався про свій діагноз – рак. Незважаючи на біль, Дарій – веселий юнак, який має привітне обличчя, що випромінюває оптимізм, щирість, відкритість, така дивовижну чоловічу та непідвладну стійкість духу. Журналістам Волиньinfa Дарій розповів, що вважає рак не вироком, а лише діагнозом.

Проте, підступна недуга не припиняє залишати молодий організм юнака. Отож, Дарій потребує дороговартісного лікування. До слова, юнак поділився власними переживаннями щодо сприйняття діагнозу і подальшого лікування.

Про це хлопець повідомив у власній сторінці в cоцмережі Instagram.

“Пишу пост для людей, які віднедавна слідкують за моєю сторінкою та моєю життєвою, тимчасовою ситуацію. #ракдурак – це не вирок!
Пост для людей, які питали, з яких симптом розпочалось моє лікування.
А все почалось з того, що в мене почались приступи. Що це саме таке?
Перший приступ почався з того, що мене, немов паралізувало: змінювався смак у роті( смак металу), змінювався запах, віднімало мову, немов на лічені хвилини, було таке відчуття, ніби мозок відключався, був дуже збуджений, не розумів що зі мною відбувається. Такі приступи відбувались протягом 2-3 хв і продовжувались протягом 2- х тижнів. Звісно, я не сильно звертав на це увагу і думав, що все саме собою пройде, і все буде як завжди. Згодом, був похід до лікаря, після чого він мені так і нічого не дав зрозуміти, що зі мною… Приступи знову продовжувалися, з якими додався ще й сильний головний біль у лівій ділянці мозку.
Навіть були такі сильні головні болі, що я думав, що вже мене може більше не стати…Нікому такого не побажаєш…
Виклики швидкої через головну головну біль, після якої мені виписували різні препарати, не давали результату, а просто забирали симптоми на 30 хв часу. Тільки МРТ дало мені знати, що зі мною, але не до кінця.
Свій діагноз я дізнася тільки після операції (біопсії головного мозку), після чого розпочався мій нелегкий час до видужання, проходження хіміотерапій. Тому застерігаю Вас усіх, на постійній основі слідкувати за своїм здоров‘ям, та за симптомами, які Вас бентежать. Це знак на те, що у Вас можливі зміни в організмі, якими не потрібно нехтувати, бо це може вартувати Вашого життя! А я продовжую свою боротьбу і готуюся до пересадки кісткового мозку!”, – йдеться у дописі.

 

Усі, хто має змогу та бажання долучитися до одужання Дарія, можуть допомогти фінансово, переказавши кошти за реквізитами:
4149 4993 4412 6287 Зажицький Дарій Русланович

5375 4141 0254 5711 Моно банк

Leave a Comment