Новини

У “Сільпо” навчилися “продовжувати” життя продуктів: по три наліпки з датами на товарі (ФОТО)

Готова їжа у кулінарних відділах супермаркетів є досить популярним товаром, адже дозволяє зекономити час на приготування, або швидко та смачно перекусити протягом робочого дня.

Однак, не завжди можна бути впевненому у її якості і, як виявилося, терміні придатності. Телеграм-канал “Народний Ревізор”, як доказ, виклав фото, надіслане читачами, а заодно клієнтами популярного супермаркету “Сільпо”.

Чоловік купив готовий обід в кулінарії “Сільпо”, а вже вдома виявив, що на лотку сьогоднішній стікер наклеєний третім. Виходить, що термін придатності товару продовжували, як мінімум, двічі.

Супермаркет "Сільпо", фото retailers.ua

Супермаркет “Сільпо”, фото retailers.ua

Неприємний інцидент трапився у Миколаєві у магазині “Сільпо”, що знаходиться на проспекті. Центральний, 98. Чим все закінчилося, наразі не повідомляється.

“Вічний перекус. Чоловік взяв готовий обід з кулінарії, а вдома виявив, що на лотку сьогоднішній стікер виявився наклеєний третім, тобто, термін придатності їжі продовжувався, як мінімум, вже двічі. Миколаїв, “Сільпо”, пр. Центральний, 98.”, – йдеться у повідомленні “Народного ревізора”.

Готовий обід з "Сільпо", фото: Народний Ревізор / Телеграм

Leave a Comment