Новини

Під Верховною Радою власники “євроблях”вийшли на мітинг. ВІДЕО.

Як стало відомо, у вівторок, 3 листопада, у Києві власники автомобілів з іноземною реєстрацією та підприємці (ФОП) вийшли на мітинг під стіни Верховної Ради з вимогою переглянути процедуру оподаткування. Про це повідомляє “Авто Євро Сила“.

Як зазначається, на протест вийшли жителі різних областей України, які припаркували свої авто біля Верховної Ради та на вулицях урядового кварталу. У результаті проїзд по вулиці Грушевського заблоковано.

За попередньою інформацією, мітингувальники вимагають, щоб вартість розмитнення не перевищувала 35% від загальної вартості автомобіля. Крім цього, люди вимагають від народних депутатів проголосувати за законопроєкт № 3704, який має спростити легалізацію транспортних засобів з іноземною реєстрацією. Зауважимо, автори законопроєкту пропонують звільнити від акцизного збору автомобілі для особистого використання, які були ввезені в Україну до 1 травня 2020 року.

Крім цього, під стінами парламенту зібралися на мітинг підприємці (ФОП), які вимагають від влади зменшити податки і лібералізувати податкове законодавство.

За словами журналістки “112 Україна“, під Радою перебувають декілька сотень людей. Однак, організатори мітингу кажуть, що їх тут близько тисячі. Зокрема, мітингувальники вийшли під парламент з плакатами “Приберіть тінь з українського бізнесу” та вимагають зустрічі з головою ВР Дмитром Разумковим. Повідомляється, що власники “євроблях” і ФОПи хочуть обговорити з ним законопроєкт №3853, щоб внести деякі поправки до нього.

За попередньою інформацією, мітинг має мирний характер. Однак протестувальники наголосили, що вони стоятимуть тут як мінімум до кінця доби.

Водночас у Нацполіції додали, що правоохоронці спільно з військовослужбовцями Нацгвардії посилено чергуватимуть під час акції протесту.

Leave a Comment