Волинь Новини

Підтримка, в основі якої лежить довіра*

Довірена особа кандидата на посаду міського голови – це не просто тимчасовий статус, дійсний під час виборчого процесу, не формальність і не бюрократична норма, адже в основі цих людських відносин закладена одна з найвищих цінностей – взаємна довіра. Вона не виникає з нічого, а формується та утверджується роками, щоб у непрості часи вилитись у справжню дружню та професійну підтримку. Напередодні важливого дня виборів довірені особи Максима Клим’юка: про власні переконання, бажання змін та підтримку кандидата, якому довіряють.

Інна Кориневська, вчителька зарубіжної літератури загальноосвітньої школи №2.

Я народилась і все життя мешкаю в чудовому Володимирі, з 1992 року працюю в ЗОШ №2, окрім викладання, маю свій гурток КВН, де займаються творчі, обдаровані діти. Надихаюся їхніми щирістю та оптимізмом, здатністю бачити прекрасне і створювати дивовижне.

Усі ми різні: в нас власні точки зору, особисті думки та погляди, різні пріоритети, різні прагнення і можливості. Ми різні ….. і саме тому – особливі!

Кожен з нас спробує довірити свій голос своєму кандидату. Адже свобода – це абсолютна довіра! Довіра не політичним проектам, а людям, які живуть і працюють поруч із нами. Людям, яких ми добре знаємо. І дуже хочеться, щоби наша довіра була не використана, а виправдана!

Для того, щоб розумно і правильно керувати містом, недостатньо знати людей і чути про їх проблеми. Потрібно любити людей і жити їхніми турботами і сподіваннями! Управління полягає в мистецтві бути чесним і мати гарну пам‘ять, щоб дані громаді обіцянки перетворилися із передвиборчих гасел на реальні добрі справи. А ще дуже важливо чути позиції і пропозиції своїх опонентів, поважати думку кожного!

Підтримую Максима, бо вважаю, що до влади має прийти незаангажована молодь, яка вболіває за місто, прагне зробити його привабливим, певним чином «реанімувати», надавши нове дихання. Але в  той же час упевнена, що молодь має спиратися на досвід, на зрілих фахівців у різних галузях.

Я – не за будь-які партії. Я – за людей, які здатні творити суспільно корисні справи, творити спільно. Хочеться припинити нескінченну боротьбу за булаву і розпочати примирення заради розвитку і процвітання рідного міста!

Сергій Лященко, адвокат.

За освітою я юрист, працював помічником адвоката та заступником начальника відділу представництва у Володимир-Волинському місцевому центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Нині маю власну адвокатську практику.

Вважаю, що від народження людина є вільною, вона незалежна у своїх думках, поглядах, переконаннях, а також вільна у своєму виборі. Отож, цінуючи свободу вибору, я обираю людей, які близькі мені по духу.

Довіряю, підтримую та готовий відстоювати інтереси Максима Клим’юка як кандидата на посаду голови Володимир-Волинської ОТГ на цих місцевих виборах, адже розумію, що лише такі, як він, зможуть змінити Володимир.

Роман Мартинюк, педагог, волонтер, солдат, підприємець.

Усе своє свідоме життя не сидів, склавши руки. Вчителював, потім працював з молоддю, згодом займався бізнесом та будував будинки. У часи найважчих для держави викликів добровільно пішов служити, охороняючи від агресора Східні рубежі. Створив міцну сім’ю з коханою дружиною і виховую двох найкращих дівчаток. Я знаю, що щасливими вони зможуть бути лише у вільній та незалежній Україні! А ще – лише в тому місті, де поважають та цінують людей, де їх життя та комфортне проживання, достойне навчання і виховання, належні охорона здоров’я та соціальний захист є головним пріоритетом у роботі місцевої влади.

Але щоб це все відбулось, ми не можемо стояти осторонь. Ми усі повинні рухатися вперед. Ми маємо дати шанс молодим та енергійним, а водночас відповідальним та людяним, очолити владу. Саме такою людиною, я вважаю, є Максим Клим’юк. Пропоную і вам безпосередньо, активно чи навіть дотично приєднатись до його команди. Це легко зробити, прийшовши на виборчі дільниці та віддавши свій голос на його підтримку. Ми повинні змінити Володимир разом!

Leave a Comment