Новини

П’яний хлопець викрав лімузин і влаштував ДТП

Під Києвом молодий хлопець викрав лімузин, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння.

Про подробиці події розповідає Поліція Київської області в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався в селищі Рокитне, що на Київщині. Власник лімузина “Lincoln Town Car” залишив ключі від замка запалювання в салоні автомобіля, а двері забув закрити. Такою необережністю і скористався молодий чоловік у стані алкогольного сп’яніння.

Через деякий час власник лімузина повідомив правоохоронцям про викрадення і приблизно в той же момент в поліцію надійшло повідомлення про ДТП в селищі Рокитне. На місце події направили наряд реагування патрульної поліції та слідчо-оперативну групу місцевого відділення поліції.

Як вдалося з’ясувати правоохоронцям, хлопець викрав лімузин і відправився на ньому у своїх справах. Однак, п’яний водій не зміг впоратися з керуванням, в результаті чого врізався в паркан одного з будинків. Крадієм виявився 21-річний місцевий житель.

За незаконне заволодіння транспортним засобом та водінням у нетверезому вигляді хлопцю загрожує кримінальна та адміністративна відповідальність. За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження згідно частини 1 статті 289 КК України. Санкція статті передбачає обмеження або позбавлення волі строком від 3 до 5 років.

Leave a Comment