Новини

У РФ відповіли на слова Зеленського про мир з Путіним

Раніше Зеленський висловив упевненість в тому, що досягне угоди з Путіним, яка включатиме повернення всіх окупованих українських територій.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков в понеділок, 12 жовтня, прокоментував заяву президента України Володимира Зеленського про можливість укладення мирної угоди з Володимиром Путіним, пише ТАСС.

“Росія докладала і буде далі докладати в рамках можливостей зусиль для того, щоб допомогти Україні вирішити проблему Південного Сходу… Головне – врегулювати проблему Донбасу, проблеми Криму не існує, вона не може існувати в рамках відносин Росії з якимись країнами”, – сказав Пєсков.

На уточнююче запитання, чи припускає, на думку Москви, врегулювання на Донбасі повернення цієї території під контроль Києва, прес-секретар президента РФ відповів: “Читайте мінські домовленості”.

Раніше Зеленський дав інтерв’ю, в якому заявив, що вірить в укладення мирної угоди з Путіним, яка поверне всі тимчасово окуповані території, включно з Кримом. Він також зазначив, що готовий піти з посади, якщо не зможе закінчити війну на Донбасі.

1 коментар

Leave a Comment