Новини

Убив жінку, бо та штовхнула його собаку. ВІДЕО

Правохоронці Дніпропетровської області розкрили подробиці резонансного вбивства 35-річної жінки, тіло якої днями виявили в лісосмузі. Виявилося, що жінку вбив 25-річний чоловік через те, що вона ногою відкинула його собаку.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на пресслужбу Нацполіції Дніпропетровської області.

Вбивство сталося  9 жовтня, близько 22:30 на вулиці Данила Нечая. Правоохоронці встановили особу чоловіка, якого підозрюють у злочині. Ним виявився 25-річний місцевий житель.

Під час допиту підозрюваний розповів, що того вечора він гуляв зі своєю собакою і та забігла до кафе, у якому на той час перебувала загибла. За його словами, вона вживала алкоголь і палила. Із закладу чоловік із собакою та жінка вийшли практично одночасно. В якийсь момент тварина підбігла до жінки, а та її вдарила ногою.

За словами затриманого, він зробив жінці зауваження, але та дала йому ляпаса. Чоловік у відповідь вдарив потерпілу, у неї пішла кров. Після цього він завдав їй ще шість ударів по голові та, непритомну, відтягнув у лісосмугу, де ще продовжив бити ногами, а потім кинув їй камінь у голову.

 “Шкодую, що я так зробив, не подумав про свої вчинки. Залишив її дитину без матері, а себе — без своєї дружини і без дитини”, — сказав підозрюваний під час допиту.

За фактом вбивства жінки поліція відкрила кримінальне провадження. Чоловікові вже повідомили про підозру, йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Leave a Comment