Новини

Ймовірно через секту чоловік убив себе та 1-річного сина

У Хмельницькій області поховали чоловіка та його півторарічного сина, яких нещодавно знайшли повішаними. Місцеві переконані, що батько дитини вступив у якусь секту.

Про це повідомляють “Надзвичайні новини”.

Тіла померлих знайшла бабуся. Як зазначають у ЗМІ, жінка пасла корову, а коли повернулась, кинулась шукати сина та онука. У гаражі вона побачила їх повішаними.

Місцеві жителі розповіли журналістам, що чоловік раніше мешкав у Росії. Він та його дружина 5 років чекали на народження сина. Але після цього жінка повісилась. Чоловік, за словами очевидців, важко це переживав. Люди переконані, що він вступив у якусь секту. І ця секта нібито вимагала жертвоприношень.

Як розповідають жителі села, коли чоловік переїхав до батьків до Хмельницької області, то запустив бороду та не стриг волосся. Дитину він навідріз заборонив хрестити. Журналісти встановили, що батько спочатку намагався вбити сина струмом, проте дитина вижила. Тоді чоловік просто повісив сина і вчинив самогубство.

У селі припускають, що батько дитини міг ще в Росії після смерті дружини долучитись до секти, яка вимагала жертвоприношень. Ховали його і сина без священика.

Leave a Comment