Новини

Моторошна смерть: блогерку спалили заживо в прямому ефірі

У Китаї 30-річна блогерка на ім’я Лама з провінції Сичуань загинула під час прямого ефіру в Douyin (китайська версія TikTok). Попередньо, колишній чоловік Лами облив її бензином і підпалив під час трансляції. 

Про це пише ТСН з посиланням на Beijing Youth Daily.

За інформацією газети, популярна блогерка вийшла в ефір 14 вересня. Але коли почалася трансляція, екран одразу потемнів і було чутно лише жіночі крики.

Вважають, що того вечора до її будинку увірвався колишній чоловік на ім’я Тан, який мав з собою ніж і бензин. Припускають, що саме він і скоїв напад, оскільки ексчоловік і раніше застосовував насильство до Лами.

Потерпілу доправили до лікарні, у неї було 90% опіків і медикам навіть вдалося врятувати її, але на лікування потрібно було чимало грошей. І її рідні звернулися у соціальних мережах з проханням про допомогу, але через отримані травми вона померла у реанімації 30 вересня.

Тим часом, за повідомленнями місцевих китайських ЗМІ, Лама і Тан були одружені понад 10 років, у них двоє синів, старшому 12 років, а молодшому всього 3 роки. Упродовж шлюбу нібито Лама потерпала від домашнього насильства.

Буцімто тому пара і розлучилася. Після чого один син залишився з матір’ю, інший жив з батьком. Втім незабаром Тан погрожував убити молодшого сина, якщо Лама знову не вийде за нього заміж. Жінка погодилася, але згодом втекла від нього, знову розлучилася і забрала з собою двох дітей.

Поліція заявляє, що затримала Тан за підозрою в умисному вбивстві. Припускають, що він прагнув помсти після того, як жінка ініціювала розлучення. Поліця продовжуює розслідування.

Зазначимо, що Лама був дуже відомою в китайській версії TikTok – Douyin. Тисячі людей підписалися на неї і дивилися її відео. Вона знімала відео бех макіяжу, а в останньому ефірі заспівала пісню і бажала усього найкращого своїм підписникам.

Блогерка з Китаю

Leave a Comment