Новини

“Адвокат мене “підставив”: Михайло Єфремов про вирок суду

Артист зізнався, що адвокат обіцяв йому одне, а вийшло інше.

Російський актор Михайло Єфремов провів свою першу ніч у СІЗО, куди його доправили після вироку.

Як ми писали раніше, артиста засудили до восьми років  у колонії загального режиму. Та, як зізнався журналістам актор, він не очікував на такий вирок. Єфремов вважає, що його підставив адвокат Ельман Пашаєв.

“Я не очікував такого вироку. Адвокат мене “підставив” на ці 8 років. Він обіцяв одне, а вийшло інше. І ми з ним начебто не продовжували договір, я думав, прийде інший адвокат, а прийшов знову він. І ось він запевняє, що апеляційну скаргу треба подати в останній день. Він хоче її відправити поштою, щоб там зафіксували дату. Тоді, за його словами, ми не прострочимо. Це все якось дивно. Мені здається, це ризиковано”

Єфремов додав, що у самому суді писав заяву, що не згоден з вироком і хоче перегляду, однак не знає, як це правильно оформити. Артист наголосив, що хотів зміни адвоката і не розуміє, чому до нього знову прийшов Пашаєв, пише “МК“.

“Запитайте у дружини – чому до мене не прийшов інший адвокат? Я довіряю лише дружині. Пашаєв каже, що це вона його послала нібито. Чи так це? Зв’язку з нею немає. Як мені дізнатися, що відбувається?” – сказав артист.

Leave a Comment