Волинь Новини

Луцька ЗОШ № 13  отримала нового керівника

Навчальний заклад очолила Лавренюк Людмила Анатоліївна. Вона є вчителем біології вищої категорії з понад 20-річним стажем. До призначення на посаду директора працювала у комунальному закладі загальної середньої освіти «Луцький ліцей № 28 Луцької міської ради», який знаходиться на вулиці Дубнівській.

Про це повідомляють журналісти “Волині Нової“.

Цьогорічний день знань став для неї і початком роботи у новому колективі. Вітаючи колег та учнів із початком навчального року, вона побажала всім наснаги та здоров’я і висловила сподівання, що школа впорається із тими викликами та вимогами, які сьогодні постають перед нею.

Разом із тим Людмила Лавренюк висловила готовність вирішувати ті проблемні питання, які тепер є у ЗОШ № 13. Це насамперед добудова навчального корпусу, яка вмістить їдальню, спортзал та додаткові класні кімнати. Зараз їдальня знаходиться в окремому корпусі, а спортзал закрили через аварійний стан. Ще торік була готова проектно-кошторисна документація, проте кошти на початок будівельних робіт так і не надійшли. Їх виділення блокував Державний фонд регіонального розвитку. Як тільки гроші «прийдуть» в область, до співфінансування готова долучитися і Луцька міська рада, запевняв на початку року виконувач обов’язків міського голови Григорій Пустовіт.

 

Leave a Comment