Волинь Новини

З казковими героями і танцями з батьками: як у луцькій гімназії №21 пройшов перший дзвінок. (ФОТО)

Перший дзвінок пролунав для першокласників, які поповнили лави учнів Луцької гімназії №21 імені Михайла Кравчука.

Вже традиційно 1 вересня для першачків 21-ї гімназії є особливим – діти не стоять і не слухають промови чиновників, а граються, танцюють та розважаються, бо далі буде не до ігор, адже їх очікує шкільне життя, – передає ІА Волинські новини.

А розпочалося свято зі знайомства. Першими між собою знайомилися учні 1-А класу. Відзначимо, що через карантинні правила урочистість повторювали для кожного класу окремо.

Спочатку діти шукали своїх казкових героїв, потім ховалися під зонтик, а згодом в ігровій формі обирали предмети, які їм знадобляться для навчання у школі.

Особливо був зворушливим момент танцю батьків з першокласниками, який нагадав традицію випускних. Очевидно, батьки та діти не стали очікувати одинадцяти років та станцювали вже у перший шкільний день.

Директор гімназії №21 Олег Ковальчук звернувся до вчителів, батьків та дітей:

«Очевидно, кожен з нас по-своєму очікував цього дня. Ми всі дотичні до нього: і батьки, і вчителі, а особливо наші діти. Дорогі діти, ми дуже раді, що ви переступили поріг нашої гімназії, адже з сьогоднішнього дня у вас починається нове життя. Ви зустрінетеся з першою вчителькою, яка буде доброю порадницею, а книга – мудрим провідником у вашому житті».

Він привітав першокласників зі святом, побажавши, щоб кожен день перебування у гімназії приносив тільки радість.

Цікаво, що перший дзвінок дали не першокласниця та одинадцятикласник, а сам директор школи разом з першачками, кожному з яких роздали дзвоник.

Leave a Comment