Новини

Чи загрожує Україні новий жорсткий карантин: Шмигаль прояснив ситуацію

У разі другої хвилі поширення коронавірусу в Україні уряд не розглядатиме варіант запровадження жорстких обмежувальних заходів.

Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль під час зустрічі з учасниками Європейської Бізнес Асоціації повідомляє прес-служба ЄБА, інформує Молодий Буковинець.

За його словами, Кабмін покладатиметься на адаптивний карантин і локалізацію сплесків захворювання.

За словами Шмигаля, уряд працює над системним відновленням економічної активності. Зокрема, над розробкою довгострокової стратегії розвитку України до 2030 року, а також над втіленням програми стимулювання економіки та Плану дій уряду, які містять стимулюючі заходи для різних галузей економіки України.

26 серпня Уряд ухвалив постанову про продовження карантину на території України до 1 листопада. Кабмін посилив карантинні заходи через збільшення кількості захворювань COVID-19.

Нагадаємо, в Україні оновили епідеміологічне зонування регіонів у зв’язку з карантином. Рішення ухвалили за результатами позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Нове зонування набуває чинності з 31 серпня.

Leave a Comment