Новини

«Мені все одно, хто у вас загинув», – маршрутник вигнав нещасну матір Героя АТО

У одному з львівських автобусів сталася дика ситуація. Пасажирка показала посвідчення пільгового проїзду — матері загиблого воїна АТО, на що водій сказав їй покинути траспортний засіб. 

Про це у соціальній мережі “Facebook” у спільноті матір Героя АТО написала львів’янка Марія Найда, – передає Znaj.ua.

У Львові жінка зайшла в автобус 217А, приблизно о 8 годині ранку та показала посвідчення пільгового проїзду — матері загиблого воїна АТО. На що водій сказав їй вийти і чекати наступну маршрутку, бо в нього тільки сидячі місця.

«В маршрутці, окрім мене, переді мною зайшли троє пасажирів. Я йому пояснила, що в мене загинув син, щоб Ви їздили і заробляли гроші. На що прозвучала відповідь: «Мені все одно, хто у Вас загинув. Всі пасажири мовчали, ніби в рот набрали води», — зазначає матір загиблого військового.

Жінка пояснила, що їде у церкву, тобто їй потрібно під’їхати недалеко — тільки догори.

Однак знайшлася й добрі люди в автобусі. Одна з пасажиром поступилася місцем для жінки та сказала водієві, що не може слухати це все, що він говорить.

«Одне цікавить, чи довго ще у Львові на маршрутах будуть працювати такі водії? І чому наші перевізники не проводять з ними виховну роботу? Герой дня!», — завершила свою розповідь жінка.

Leave a Comment