Волинь Новини

Голова ОДА Юрій Погуляйко оглянув будівництво школи в с.Вербка Ковельського району

Голова ОДА Юрій Погуляйко оглянув будівництво школи в с.Вербка Ковельського району.
У навчально-виховному комплексі села Вербка Ковельського району завершуються будівництво спортивного та актового залів, їдальні, котельні, спортивних майданчиків, бігових доріжок та покращення благоустрою прилеглої території. Будівельники кажуть, що завершать роботи до початку нового навчального року.
Об’єкт, що реалізується в рамках програми Президента України «Велике будівництво», 19 серпня 2020 року оглянув голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко спільно із забудовником Леонідом Стефановичом.
Розпочалися роботи в минулому році. Цьогоріч для завершення робіт з державного бюджету спрямували понад 20 млн грн. До слова, новозбудований спортивний зал є найбільшим серед усіх шкіл області. Навчатиметься у школі 550 дітей. Добудова спортивного та актового залу, їдальні та благоустрій навколишньої території – це будівництво другої черги. Першу – відкрили у 2018-му році.
Тож голова ОДА Юрій Погуляйко проінспектував школу напередодні нового навчального року, аби переконатися, що роботи тривають згідно графіку і завершаться до 1 вересня 2020-го року.
Зауважень до виконаних робіт в очільника області не було, лише прохання завершити усе вчасно і так само якісно, як усе решта.

Leave a Comment