Новини

“На світі є Бог і є люди яких не купиш”: мати викрадених дітей просить допомоги у всієї України

У Києві колишній чоловік разом зі своєю матір’ю викрали двох малолітніх дітей у дружини.

Наприкінці червня колишній чоловік потерпілої Холоденко Дмитро, його мати Холоденко Олена, разом з групою невідомих осіб силоміць помістили її дітей до автомобіля і вивезли їх у невідомому напрямку. Марія упродовж цілого місяця не володіла інформацією про стан та місцезнаходження власних дітей.

Про це потерпіла повідомила на своїй Facebook сторінці.

За словами жінки, вона не має можливості побачити та зв’язатися зі своїми дітьми, а весь цей час їх налаштовують проти власної матері.

Всі телефони відключені. Ні її літня самотня мама, ні родичі, ні її співробітники з університету не знають де вона ховається останній місяць. У Дмитра так само відключені телефони. Дітям наноситься дуже глибока емоційна травма так як їх нахабно вирвали від матері, з їх рідного дому, відірвали від звичного способу життя, позбавили можливості відвідувати гуртки, секції, а також регулярного відвідування педіатра.Марія Миронівна

Марія також заявила про те, що до 26 червня діти проживали разом з нею. Її колишній чоловік та його мати майже півроку фактично не контактували з дітьми, а остання взагалі не цікавилася життям онуків, і, упродовж їхнього життя, приїжджала лише раз на півроку.

Потерпіла також зауважила, що вона неодноразово писала заяви в поліцію на колишнього чоловіка, з огляду на домашнє насильство щодо дітей, а також постійні погрози та залякування.

Leave a Comment