Волинь Новини

Як у Луцьку за допомогою TruCAM ловили водіїв, які перевищували швидкість. (ВІДЕО)

В Луцьку патрульні почали вимірювати швидкість руху автомобілів за допомогою радару TruCAM. Пости встановили на вулиці Конякіна та проспекті Відродження.

Контролюють швидкість на найбільш аварійних ділянках, каже речник патрульної поліції Волині Богдан Павлович, – передає Суспільне.Волинь.

В населеному пункті швидкість максимальна 50 км/ год. У разі якщо водій перевищує понад 20 км/год – за це передбачена адміністративна відповідальність у вигляді штрафу 255 грн. Якщо водій перевищив 50 км/год – за це штраф 510 грн. Першочергове завданні патрульних – не є притягнути до адмінвідповідальності, а недопущення порушень, а саме швидкісного режиму”, – каже речник патрульних.

Житель села Струмівка Віталій, свого прізвище водій не називає, перевищив швидкість на проспекті Відродження у Луцьку. «Поспішав», – каже водій.

Патрульний Артур Крат виписав водієві штраф на місці зупинки автомобіля.

“Даний водій перевищив швидкість у населеному пункті на 29 км. У нього швидкість була 79 км/год. Оплатив штраф на місці через банківську карту. Надалі пообіцяв більше не порушувати”, – говорить полісмен.

Протягом години зупинили 5 водіїв-правопорушників. Порушення виявляють за допомогою приладу TruCam.

З вимірювачами швидкості працюють кілька днів, розповів речник Богдан Павлович. Цифри, скільки водіїв за цей час оштрафували, він не назвав.

Як у Луцьку вимірюють швидкість руху автомобілів

Як у Луцьку вимірюють швидкість руху автомобілів

Як у Луцьку вимірюють швидкість руху автомобілів

 

Leave a Comment