Волинь Новини

Стало відомо, що грозить волинянину за підробку антисептику

Волинянин, який виготовляв фальсифікований антисептик, постане перед судом.

Про це повідомляє Суспільне.Волинь з посиланням на Волинську обласну прокуратуру.

Наразі прокуратура скерувала справу до суду. 37-річного чоловіка з Рожищенського району підозрюють у виготовленні, перевезенні та зберіганні з метою продажу фальсифікованих лікарських засобів. Обшуки у його будинку провели в березні.

За підробку антисептиків волинянину загрожує до 8 років в'язниці

“Скориставшись ситуацією, пов’язаною з поширенням коронавірусної хвороби та зростанням попиту на дезінфікуючі засоби, волинянин вирішив отримати незаконний прибуток від виготовлення та реалізації таких препаратів”, – кажуть у прокуратурі.

Щоб налагодити виробництво підробного антисептика чоловік придбав спирт, барвники, етикетки та ємності для розливу. Дезінфікуючий засіб, який чоловік виготовляв, внесений до переліку лікарських засобів.

Продати виготовлені антисептичні засоби чоловік не встиг. Під час обшуків правоохоронці вилучили з підпільного виробництва 5,5 тонни підробленого розчину.

За підробку антисептиків волинянину загрожує до 8 років в'язниці

Санкція статті, за якою обвинувачують мешканця Рожищенського району передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Міру покарання обере суд.

Leave a Comment