Волинь Новини

У Луцьку водія, що катався по луцькому парку притягнули до відповідальності. ВІДЕО

У Луцьку патрульні притягнули до відповідальності водія, який рухався по тротуару в одному з парків Луцька.

Про це повідомляє Волинь24 з посиланням на пресслужбу патрульної поліції області.

Днями, у соціальних мережах поширилося відео, на якому водій транспортного засобу Mercedes-Benz 220, здійснював рух по тротуару в одному з парків Луцька, чим порушував правила дорожнього руху та наражав пішоходів на небезпеку.

Вчора, інспектори патрульної поліції зупинили вказаний транспортний засіб, за кермом автомобіля перебував 24-річний водій. Поліцейські здійснили адміністративне провадження, врахувавши всі матеріали справи та пояснення водія. Останній повідомив, що дійсно керував транспортним засобом.

На водія автомобіля Mercedes-Benz 220 патрульні винесли постанову за вчинене адміністративне правопорушення за ч.1 ст. 122 (Порушення встановленої для транспортних засобів заборони рухатися тротуарами чи пішохідними доріжками) КУпАП.

Патрульні притягнули до відповідальності водія, який рухався по тротуару в одному з парків Луцька (ВІДЕО)

Патрульні притягнули до відповідальності водія, який рухався по тротуару в одному з парків Луцька (ВІДЕО)Днями, у соціальних мережах поширилося відео, на якому водій транспортного засобу Mercedes-Benz 220, здійснював рух по тротуару в одному з парків Луцька, чим порушував правила дорожнього руху та наражав пішоходів на небезпеку.Вчора, інспектори патрульної поліції зупинили вказаний транспортний засіб, за кермом автомобіля перебував 24-річний водій. Поліцейські здійснили адміністративне провадження, врахувавши всі матеріали справи та пояснення водія. Останній повідомив, що дійсно керував транспортним засобом.На водія автомобіля Mercedes-Benz 220 патрульні винесли постанову за вчинене адміністративне правопорушення за ч.1 ст. 122 (Порушення встановленої для транспортних засобів заборони рухатися тротуарами чи пішохідними доріжками) КУпАП.Будьте свідомими учасниками дорожнього руху!#патрульнаполіція#ПорядокЦеТи#volynpatrolpolice

Gepostet von Патрульна поліція Волинської області am Mittwoch, 24. Juni 2020

Leave a Comment