Новини

“Встромив нігті в коліно”: Саакашвілі розповів про зустріч з Путіним в таємній кімнаті

Михеіл Саакашвілі несподівано повідав журналістам історію про таємну розмову з Володимиром Путіним.

Так, екс-президент Грузії і нинішній радник президента України з реформ розповів про те, що у нього в свій час була розмова з Володимиром Путіним в закритій кімнаті, – передає Hyzer.

Бесіда між Путіним і Саакашвілі відбулася в 2006 році під час саміту країн СНД, який проходив в Мінську.
Саакашвілі розповів, що його вивели в окрему темну кімнату, в якій, Путін встромив свої нігті в його коліно і пригрозив війною. По очах глави РФ було видно, що він і не думав жартувати.

На каналі Дмитра Гордона з’явилось повне інтерв’ю, в якому Саакашвілі розповідає про свої стосунки зі світовими лідерами, а також про те, чому його не полюбив власний народ. Крім цього, Саакашвілі розповідає і про те, які у нього існують перспективи політичної кар’єри в Україні.

У той же час, в лютому поточного року, спецпредставник Держдепу США по Україні Курт Волкер зробив досить несподівану заяву. Дипломат зазначив, що саме жорстка риторика Саакашвілі на адресу Путіна і палкий норов колишнього грузинського президента були однією з причин війни в Грузії в 2008 р. Волкер вважає, що глава Кремля досить агресивно і нервово реагував на дії і заяви екс-президента Грузії.

Leave a Comment