Новини

Шахраї наживаються на горі дівчини, яка осиротіла після вибуху на Позняках

Шахраї вирішили нажитися на горі 18-річної Анастасії Недашковської, яка втратила сім’ю під час вибуху і обвалення десятиповерхівки на київських Позняках.

Про це повідомила прес-секретар ДСНС Світлана Водолага на своїй Facebook-сторінці, – передає Znaj.ua.

“На жаль, у наш час зустрічаються випадки, коли на людському горі наживаються інші… Наші психологи працюють на місці вибуху в житловому будинку по вул. Соломії Крушельницької, 1/5, постійно надають психологічну допомогу постраждалим, зокрема і дівчинці Анастасії, яка втратила в цій трагедії свою сім’ю… Так от, в соціальних мережах, час від часу, почали з’являтися пости з номерами карток для збору коштів для допомоги Насті!”, – розповіла вона.

Настя Недашковська з матір'ю, фото ТСН

Настя Недашковська з батьком, фото ТСН

Чиновниця прикріпила скріншот чергового поста аферистів і заявила, що дівчина не знає особу, яка нібито збирає для неї кошти.

“Анастасія не знає тої, хто збирає для неї гроші… Сподіваюся, адже хочеться вірити в краще, що це дійсно “збір для Насті”, – додала Водолага.

Прес-секретар ДСНС попередила тих, хто “вирішить використовувати трагедію Анастасії для власної наживи”, що у рятувальників є номери карток усіх справжніх благодійників.

Про те, що напишу – дуже важливо! Гадаю, що колеги-журналісти підтримають мене!!! На жаль, у наш час трапляються…

Gepostet von Светлана Водолага am Dienstag, 23. Juni 2020

Leave a Comment