Волинь Новини

Повідомили, у яких підприємствах на Волині виявили хворих на коронавірус

За останню добу на Волині підтвердилось 37 випадків захворювання на COVID-19. Серед тих, хто захворів, – медичні працівники, стоматологи, фармацевти, а також представники інших професій. Про це повідомили під час брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції сьогодні, 28 травня, – пише ІА Волинські новини.

Зокрема, у Луцьку за останню добу коронавірусну інфекцію виявили у семи осіб, серед яких є три медичних працівники. Двоє з них – із Волинського обласного центру терапії та один стоматолог.

Загалом,в обласному центрі на COVID-19 захворіло три стоматологи. У клініці, де це сталося, проводять протиепідеміологічні та дезінфікувальні заходи.

Окрім того, COVID-19 виявили у працівника заводу «Мотор», у працівниці кухні Волинського дитячого медичного територіального об’єднання, один хворий – по сімейному вогнищу, і один додатковий новий випадок захворювання.

У той же час у Луцькому районі за останню добу виявили 12 нових хворих. Зокрема, захворів один медичний працівник Волинського обласного протитуберкульозного диспансеру; один хворий – із ДКП «Луцьктепло»; один – із «Волиньхолдингу», і один завгосп із Підгайців, решта – поодинокі випадки та сімейні вогнища.

У Ківерцівському районі за станом на сьогодні – 7 нових хворих. Із них: один працівник психіатричної лікарні в Олиці, решта – сімейні та поодинокі випадки. Загалом у психіатричні лікарні в Олиці на COVID-19 захворіло 35 працівників та стільки ж пацієнтів у трьох відділеннях.

У Володимирі-Волинському зафіксували три нові випадки. Двоє хворих працівники місцевої птахофабрики, а також один медичний працівник.

У Любомльському районі – троє нових хворих (сімейне вогнище).

По одному випадку виявили у Ковелі (фармацевт), Маневицькому (медичний працівник) та Горохівському районах.

Також є три лабораторно-підтверджені факти захворювання на COVID-19 із приватних лабораторій – два у Луцькому районі і один у Старій Вижві.

Leave a Comment