Волинь Новини

Луцьку міську раду звинувачують у «лицемірній псевдотурботі»

«Скільки можна знущатися з людей?»: автор електронної петиції нарікає на непослідовні дії міської влади під час карантину.

Електронну петицію зареєстрували 21 травня, – пише Волинь online.

«З однієї сторони, поки карантин, начебто заборонене скупчення людей. З другої саме під час карантину знадобилося демонтувати ринок, що провокує масові бійки та штурханини. По суті всім зрозуміло, що це економічне самогубство переселятись на окраїну міста в зоні екологічної катастрофи, яка не має статусу ринку (тобто і звідти в будь-який момент можуть викинути через «незаконність розміщення споруд»).

З однієї сторони, #залишайсявдома і лицемірна псевдотурбота про літніх людей. З іншої, мешканців вулиці Мамсурова через прорив тепломережі залишили без опалення за два тижні до закінчення опалювального сезону (кілька днів були мінусові температури, а температура в будинках 10-12 градусів), за словами А.Безносикова, тому що Вас все одно відключать. З однієї сторони, більшість мешканців вулиці соціально незахищені пенсіонери та не мають ніякої змоги та коштів встановити індивідуальне опалення. З іншої, ті люди, що ще влітку подали заяви на техплан досі його не мають, а на питання «коли почнете над ним роботи?» знизують плечима і прикриваються карантином. Скільки можна знущатись з людей?», – пише автор петиції Максим Крисюк.

Leave a Comment