Важливо Волинь Новини

Ігор Палиця: “Українській владі могли дати вказівку вивести війська з Криму та здати Донбас”

Народний депутат від Луцька та представник депутатської групи «За майбутнє» – Ігор Палиця, взяв участь у ток-шоу «Право на владу» на телеканалі «1+1».

Під час ток-шоу обговорювалися скандальні плівки Порошенка-Байдена та їх вплив на глобальну ситуацію в Україні в ті часи і на сьогодні.

Під час свого виступу нардеп зауважив, що хтось таки дав команду керівництву України вивести війська з Криму та здати Донецьк і Луганськ.

«Я думаю, що ця тимчасова слідча комісія повинна послухати, раз пишуться всі розмови, повинні писатися офіційно, але не повинні виходити наверх. Хай послухають, хто дав таку команду. Хай послухають, хто дав команду відійти від Донецької ОДА, випустити Гіркіна зі Слов’янська. Хто дав керівництву нашої країни команду зробити це? А після цих плівок я не сумніваюся, що дали команду. І я думаю, я можу помилятися, що хтось був зацікавлений в тому, щоб Росія дійшла не до Донецька та Луганська, а до Києва», – висловився Ігор Палиця.

При цьому він додав, що комусь було вигідно використати Росію як агресора: «Аби показати, наскільки він великий агресор, запустити його на нашу шахову дошку під назвою «Україна», щоб показати, який він загарбник і щоб забрати всі ринки в нього у світі».

Leave a Comment