Новини

Алла Мазур перемогла рак і повертається на телеекрани

Відома українська телеведуча Алла Мазур незабаром може з’явитися на телеканалах України в звичному образі – в ролі телеведучої.

За словами Мазур, як передає Replyua.net, хірургічне втручання показало, що вона вчасно звернулася до медиків. Про те, що у неї була виявлена ​​пухлина, стало відомо ще в листопаді місяці 2019 року.

Так, ведуча телепрограми «ТСН-Тиждень», яка виходить на «1 + 1» Алла Мазур повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» дев’ятнадцятого травня, що вона повертається в ефір після успішного лікування онкологічного захворювання. Цитата з поста Алли Мазур у соцмережі: «Ми в черговий раз разом! Основна частина лікування позаду, прогнози хороші. До медиків звернулася вчасно – показала операція. Сили відновлюються. І можу нарешті повернутися до улюбленої справи ».

Згідно слів телеведучої, вона ні на один день не втрачала зв’язку зі своїми колегами. Дванадцятого листопада минулого року Алла Мазур повідомила, що у неї виявили злоякісну пухлину, хоча ніяких симптомів не виявлялося.

 

Leave a Comment