Волинь Новини

На Волині COVID-19 виявили у ще однієї працівниці лабораторного центру

Після того, як у чотирьох співробітниць Любомльського міжрайвідділу  державної установи «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ» підтвердився коронавірусусім працівникам відділу одразу провели тестування.

Про це «КОРДОНу» повідомила завідуюча вказаним відділом Леся Ткачук. Тест однієї зі співробітниць, на жаль, виявився позитивним. Йдеться про жінку родом із села Прип’ять Шацького району, яка проживає у Любомлі на  квартирі. Стан пацієнтки задовільний, вона перебуває на самоізоляції.

У решти 12 працівників COVID-19 не виявлено.

Таким чином, як повідомляє Центр первинної медичної допомоги Любомльського району на своїй сторінці у Facebook, станом на ранок 18 травня на території району підтверджено 8 випадків інфікування.

«Звертаємось з проханням до жителів Любомльського краю берегти себе та по можливості не виходити з дому. Щоб уберегти себе та своїх близьких, необхідно чітко дотримуватися відповідних рекомендацій. Не займайтеся самолікуванням і одразу звертайтеся до сімейного лікаря, якщо відчули симптоми захворювання», — йдеться у повідомленні.

Leave a Comment