Важливо Волинь Новини

«Ми проти перекриття доріг», – підприємці Центрального ринку

До редакції Волинь іnfa звернулись підприємці Центрального ринку аби донести свою позицію щодо перекриття доріг у місті Луцьку.

«Ми хочемо звернутися до лучан аби донести свою позицію щодо перекриття доріг у місті Луцьку. Вже протягом тривалого часу ми намагаємось достукатись до міської ради і неодноразово проводили мітинги поблизу Луцької міської ради, але ці мітинги носять мирний характер, ми жодного разу не перекривали дорогу і не заважали лучанам», – розповідає підприємиця Олена

На запитання хто ж все таки вже протягом двох днів перекриває дороги жінка відповідає:

«Є у нас в місті така асоціація «Бізнес-Волинь» на чолі з Ігорем Дильовим та КП «Луцькі ринки». Ми, підприємці Центрального ринку (ред. орендують місця у Волинської облспоживспілки), які хочуть просто працювати і годувати свої сім’ї неодноразово просили їх не вдаватися до таких методів боротьби, не перекривати дороги, бо це приносить незручності нашим містянам, які ні в чому не винні, однак він не послухав. Ми переконані, що можна дійти діалогу мирним способом, навіть незважаючи на те, що у міської ради інші аргументи – бульдозер та мунварта в балаклавах», – переконана пані Олена.

Leave a Comment