Новини

Порівнювати “Квартал 95” з Кононенко та Гладковським – просто непристойно, – Саакашвілі

Колишній президент Грузії Міхеіл Саакашвілі, якого напередодні призначили головою Виконавчого комітету реформ, заявив, що не можна порівнювати гумористів “Кварталу 95”, призначених на різні посади, зокрема і депутатів, з іншими досвідченими політиками, адже “це просто не пристойно”.

Про таке він розповів в прямому ефірі під час політичного шоу “Право на владу”, яке транслював телеканал “1+1”, – пише Znaj.ua.

Відтак, під час свого виступу співголова фракції “Європейська солідарність” Ірина Геращенко запевнила, що в Україні закінчилася “епоха кумівства”, а натомість прийшла “квартальщина”, адже, “що не нове призначення в уряді, то або некомпетентний гуморист, або його друг”.

В результаті Саакашвілі заступився за представників “Кварталу 95”, запевнивши, що вони тільки навчаються і порівнювати їх з іншими політиками не варто.

“Ну як можна порівнювати “Квартал 95”? Його можна звинувачувати у тому, що вони чогось не знають, допускають помилки, хтось не компетентний. Але порівнювати “Квартал 95″ з бізнесменом Ігорем Кононенком, колишнім заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони Олегом Гладковським та іншими людьми просто не пристойно”, – сказав він.

Leave a Comment