Новини

Вихователька примушувала дітей битися між собою заради відео для Instagram: деталі шокуючої історії

У російській Уфі в соціальному притулку для дітей і підлітків 19-річну виховательку викрили в знущаннях над вихованцями.

На відміну від інших схожих випадків, коли соцпрацівники вдавалися до насильства заради демонстрації влади, мета уфимського «педагога» була простою: зняти провокаційне відео і зібрати побільше лайків в Instagram, – пише АНТИКОР.

Після початку розслідування свою сторінку в соцмережах співробітниця притулку закрила, відеоролики також вилучені з мережі. Але судячи по збереженим скриншотам відео, вихователька любила провокувати дітей на бійки, ображала і лаялася матом на адресу вихованців, знімала цей процес на камеру і викладала в інтернеті, супроводжуючи ролики багатозначними написами «Виросте повією», «Я нікого не вбила. (Поки що)”.

скрин

ролик

детдом

У притулку кажуть, що вже почали внутрішнє розслідування. Виховательку відсторонили від роботи, але горе-педагог як і раніше знаходиться в притулку на своїй двотижневій зміні через карантин. Окреме розслідування веде поліція Башкирії. З’ясувалося, що для 19-річної дівчини притулок став першим місцем роботи, педагогічного досвіду у виховательки немає. Слідчі бачать явні недопрацювання в підборі кадрів керівництвом притулку.

Leave a Comment