Волинь Новини

Кому на Волині нададуть соціальне житло

У Ковелі нададуть соціальне житло дитині-сироті. Відповідне рішення ухвалили під час засідання громадської комісії з житлових питань.

Про це повідомляють на веб-сайті Ковельської міськради. Пише інформаційне агенство “ВолиньОнлайн“.

Під головуванням першого заступника міського голови Михайла Гетьмана відбулося чергове засідання громадської комісії з житлових питань.

Начальник відділу обліку, розподілу та приватизації житла Ніна Іваненко ознайомила присутніх з заявою 18-річної Мілани С., яка має статус дитини-сироти, про надання їй соціального житла. Ніна Миколаївна повідомила, що нині вільною є однокімнатна квартира в будинку на вулиці Мечникова.

Заступник начальника  служби у справах дітей з питань опіки та піклування Микола Гупік поінформував комісію, що на обліку на отримання такого житла перебувають двоє осіб.

Серед них – Анатолій К., який виявив бажання мешкати у  місті Нововолинську, та Мілана.  Задовольнили заяву дівчини, яка і вселиться в цю квартиру.

Світлана Т. звернулась з проханням про надання помешкання для тимчасового проживання з дворічною дитиною. Зваживши на життєві обставини жінки, вирішили надати дозвіл на проживання з правом реєстрації терміном один рік в однокімнатній квартирі  в будинку на вулиці Луцькій, яка включена  до підмінного житлового фонду.

З розглянутих питань відділ обліку, розподілу та приватизації житла  напрацює проекти рішень і представлять на засіданні виконавчого комітету.

Leave a Comment