Новини

Разумков розповів послам G7 про потребу зберігати санкції на тлі пандемії

Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков під час зустрічі з послами країн “Групи семи” наголосив на важливості для України зберігати міжнародну підтримку та санкції.

Про це у четвер повідомила пресслужба ВРУ, пише “Європейська правда”.

“Сьогодні в умовах і пандемії, і війни, і окупації наших територій нам дуже важливо зберігати міжнародну підтримку та санкції, що допомагають стримувати збройну агресію проти нашої держави”, – сказав Разумков дипломатам.

На зустрічі також говорили про наслідки пандемії коронавірусу. Разумков підкреслив, що після виходу з карантину Україні буде непросто повертатися до сталого економічного розвитку.

“З урахуванням тих проблем, що і так були, а також наслідків пандемії, це буде досить серйозним викликом для України. Буде збільшуватися показник безробіття, як і в багатьох інших країнах, тому лише об’єднавши зусилля наших держав, ми зможемо вийти з цієї ситуації”, – зазначив спікер.

Верховний представник ЄС із закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель раніше заявив, що коронавірусна криза жодним чином не вплине на позицію ЄС щодо санкцій проти РФ.

Leave a Comment