Новини

Депутат назвав українську мову “розумово відсталою”

Депутат Чугуївської міської ради, що на Харківщині, Руслан Овчаренко назвав українську мову “розумово відсталою”.

Про це він написав в коментарях в Facebok, повідомляє “Вголос”.

Овчаренко написав, що “українська – це розумово відстала мова”.

Відомо, що Овчаренко є членом партії “Опозиційний блок”.

Активісти розкритикували горе-депутата.

22 коментарі

  • Українська мова не «відстала»! Вона на стільки сучасною як польсь чи російська. Ми тільки повинні її постійно вживати та уникати англійське новоприсвоєння, що «ВВС» постійно впроваджує. Чи «пролонгація» (prolongation) більш відповідне ніж «продовження»?! Чому «шарм» (charm) може більш відповідне ніж «чар». Чи ми люди подуріли чи зглузду зійшли. Ми виявляємо «рабський» дух, як зауважив др. Кирилу Трильовський, посол з Галичини до Австрійського парламенту.

    • Овчаренкові дати квиток в одну сторону, в Росію! А українським журналістам, письменникам, телеведучим дати завдання заглядати до укаїнського словника!

      Прикро, що українські працівники BBC та інших західних пресових служб найбільше забруднюють українську мову англійськими. Не так тії воріженьки…

  • Українська мова, до відома цього перекинчика, якраз одна з найсучасніших і найрозвинутіших мов світу. А от обличчя Вівчаренка точно не спотворене інтелектом.
    Ох, скільки ж вас людиноненависників, українофобів, зрадників, запроданців, безпринципних лакуз, підлабузників і не помнящих родства в Україні і що найгірше в органах влади. Гнати його треба мокрою мітлою на історичну родіну розорювати Нечорнозем’я

  • Опозиційний блок – вороги, як один.
    Але тут показують щось вирване з контексту. Про що дискусія?
    Чергова новина – ні про що. Аби видати контент. Можливо, у конкретної особи мова – розумова відстала, навіть, якщо заговорить японською?

  • Панове,ну что вы хотели от гниды из “жопоблока за жиддя”? Они же по жизни все ущербные. Посмотрите на рожи кивы,рабиновича,шуфрича и т.д.,ну просто светятся “интеллектом”.

  • Как русский гражданин Украины хочу сказать – если это тело не читало украинских книг, не знает украинской культуры, истории, говорит такое про украинский язык – то грош цена его родителям, воспитавшим такого “телепня”.
    И прошу всех вспомнить – глупость не имеет национальности….. национальность – это удел культуры… а недоразвитых и бескультурных хватает в любой стране.

  • Мова не може бути розумово відстала- розумово відсталою може бути людина ,що він і підтвердив.В російські мові є таке слово- слабоумие. Це діагноз.

  • Мова не може бути “розумово відсталою”, бо вона не є людиною, вона як засіб спілкування поміж людей, одна із символів Української держави. А от щодо Овчаренко – то саме він і є розумово відсталим, бо не розрізняє мову від язика..

    • Посмотрите на фото. У этого индивидуума размер челюсти, т.е. органа, которым он ест (инстинкты), намного превышает размер лобной части, т.е. органа, где у людей обычно размещается мозг (умственная деятельность). Здесь мозга очень мало за неимением места. Поэтому инстинкты преобладают над умственной деятельностью. Это не его вина, а тяжелая наследственность. Ну, таким уродился. А вина тех, кто ЭТО выбрал депутатом. Вопросы есть?

  • Квиток в одну сторону? Який сором! Квиток надається в один бік. Заглядай до укаїнського словника, шановний. Найбільше забруднюють українську мову не так тії воріженьки як ткі знавці як ви…

  • А вы, друзья, как я погляжу, все здесь просто преисполнены сарказма! Почти как экстра-чёрный шоколад – 99.9% горечи!
    Чего тут и говорить? – “нацiя”, йопта!!!

  • Скриншот удачный! Жалко он ему не ответил:
    “Не знаю, кто понЕмает его, но тебя – в пЕсду!”

    Так обрадовался Ара, что и горный пастух кого-то потроллить сможет, что просто грех было бы не обломать! )))))))

Leave a Comment