Новини

Кабмін почне поновлювати роботу продуктових ринків до кінця тижня

Кабінет Міністрів відпрацьовує можливість відкриття понад 280 критих продовольчих ринків за протоколом дотримання правил безпеки під час епідемії COVID-19. Відповідне питання було обговорене з президентом Володимиром Зеленським на нараді з питань запобігання поширенню коронавірусуповідомляє пресслужба Офісу президента. Пише mind.

«Встановімо чіткі правила й давайте дозволимо їх відкрити. Треба вчитися жити й працювати у нових умовах», – йдеться в повідомленні з посиланням на слова президента.

Зазначається, що питання відкриття ринків, механізму їх безпечного функціонування та чітких санкцій за недотримання правил буде розглянуто на найближчому засіданні уряду 29 квітня. Кабмін планує почати відкривати ринки до кінця цього тижня.

У повідомленні наголошується, що українці дослухалися до закликів дотриматися обмежень в період Великодніх свят. За даними міністерства розвитку громад та територій, цьогоріч поки лише 13 тис. людей відвідали кладовища для вшанування померлих, тоді як у минулі роки ця цифра дорівнювала 5-7 млн осіб.

Leave a Comment