Новини

П’яний чоловік побив сімейну радницю, депутатку та начальницю управління ОДА

Про погрози ножем і «скинути з балкону» Любов Романюк повідомила на своїй сторінці у Facebook. Вчора вона з іще однією сімейною радницею Ліаною Диновською приїхали до сім’ї, якою опікуються, та у помешканні власник квартири влаштував гулянку.

“Вчора було як ніколи страшно…Але ж ми їхали на дві секунди, привезти продукти і пригорнути дітей… ця родина стала для нас особливою. Стільки болі зазнали старші діти, стільки нерозуміння в очах менших…

Запах алкоголю в коридорі відразу змусив серце калататися. На кухні якісь чоловіки, алкоголь, сигаретний дим. Діти і з переляканими очима мати.

Власник житла, у якого родина знімала квартиру, вирішив трохи посвяткувати. Привів друзів… Ліана Диновська вам точно може сказати, чому жінка мовчки сховалася у кімнаті і нікому не сказала, бо … сама була змушена написати заяву про побиття” – описує події Любов Романюк.

“Нас то не випускали з помешкання, то намагалися виставити за двері, погрожували ножем, обіцяли скинути з балкону, поливали матами, дихаючи в обличчя своїм тошнотворним перегаром… таку бурхливу реакцію викликало просте зауваження… бо у квартирі були діти! Правоохоронці приїхали дуже оперативно, але, на жаль, власник квартири зрозумів, що ми не шуткуємо і встигнув непомітно зникнути. Його шукають, всі данні є.

Писати довго, емоцій ще більше…

Алкоголь – це зло. Бо завтра наш «герой» не згадає нічого з того, що зробив сьогодні. А діти, які і без цього відчули біль на власній психіці, пам’ятатимуть” – додає жінка.

Як стало відомо, нині його розшукують поліцейські. Усі четверо дітей та їх матір внаслідок сутички не постраждали. Нині вони мешкають у іншій квартирі.

Та для сім’ї ще шукають помешкання, каже Любов Романюк:

“Ми шукаємо житло! Квартиру, у якій би ця родина проживала. На перший час ми знайдемо гроші і оплатимо її за них, поки мама після закінчення карантину не вийде на роботу і не зможе оплачувати самостійно. Ми безмежно вдячні правоохоронцям за постійний захист – нас і родин. Сьогодні ми вперше від них почули – без нас – не ходіть! Дякуємо за те, що розумієте, що таке сімейне насилля” – зазначила чиновниця.

Зауважимо, що Любов Романюк також очолює управління культури і туризму Рівненської ОДА.

 

Leave a Comment