Новини

Зеленський сам піде з посади президента – Корбан

Бізнесмен із Дніпра Геннадій Корбан вважає, що на посаді президента України Володимир Зеленський побуде ще рік, поки не втомиться.

Володимир Зеленський піде з посади президента України ще до завершення каденції. Таку думку бізнесмен, голова громадської ради міста Дніпра Геннадій Корбан висловив “Обозревателю” 18 квітня.

“Мені здається, ще рік, і він скаже: “Вибачте”… Його справжні наміри, гадаю, були зовсім непогані, але, на жаль, крім хороших намірів і хороших якостей, потрібно ще мати знання, працьовитість, старанність, вміння вникати і найголовніше – спілкуватися з людьми. Не замикатися, не самоізольовуватися серед своїх помічників, близького кола, однокласників і друзів”, – вважає Корбан.

За його словами, Зеленському після входження в політику варто було почати вчитися, вникати і “у себе в голові будувати якісь моделі”.

“Це йому це було б цікаво, це було б результативно і позитивно”, – сказав бізнесмен.

Він підкреслив, що оскільки Зеленський обраний президентом “абсолютно конституційно, законно”, “піти” його не зможуть.

“Його можуть “піти” тільки одним способом: якщо в країні відбудеться військовий переворот або він зробить щось таке, де можна буде застосувати процедуру імпічменту. Але він навряд чи щось таке зробить, бо взагалі боїться щось зробити. Він просто робот у цьому плані. Мені здається, він втомиться і зрозуміє, що це не його сфера діяльності”, – вважає Корбан.

Leave a Comment