Важливо Новини

«Втомилися від карантину»: голодний натовп увірвався до супермаркету (ФОТО/ВІДЕО)

У погоні за знижками люди «забили» на необхідність лишатися вдома чи, принаймні, дотримуватися соціальної дистанції.

Інцидент трапився сьогодні у Маріуполі.

Як повідомляє «Українська правда», близько 200 місцевих жителів штурмували новий магазин «Грація», який напередодні відкриття пообіцяв клієнтам великі знижки та розіграш цінних призів.

Через масові порушення умов карантину до супермаркету прибули 5 екіпажів патрульних.

Спершу вони просили людей розійтися і не створювати скупчень, однак це не подіяло, тож близько 12-ї години на вимогу правоохоронців магазин взагалі закрили.

Пізніше окремі маріупольці розповіли, що прийшли у супермаркет не за продуктами, а на свято, адже просто «втомилися від карантину».

Найцікавіше те, що люди, яким вдалося прорватися у магазин, потім розповіли, що анонсовані 30% знижки – звичайнісінький обман.

Ось таке оголошення по всьому місту напередодні розклеїв супермаркет. Фото “УП”

Нині ж з інцидентом розбираються у поліції.

Голова Нацполіції Ігор Клименко заявив, що всі причетні до організації масового та зухвалого порушення карантину в Маріуполі, понесуть законне покарання:

Така ситуація є нахабним та грубим порушенням встановлених карантинних обмежень. Це неприпустима поведінка посадових осіб цієї торговельної мережі.

 

В умовах щоденного зростання кількості хворих на коронавірус наражати громадян, серед яких було чимало людей старшого віку, на небезпеку – не просто зухвало, а злочинно. Слідство встановить винних осіб, і вони нестимуть покарання.

За фактом порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням у поліції відкрили кримінальне провадження.

Leave a Comment