Важливо Волинь Новини

Тетяна Єремеєва розповіла як проводить карантин

Відомий волинський лікар-офтальмолог розповіла, як проводить карантин.

Про це вона написала на своїй сторінці у мережі Facebook.

Подаємо допис без змін:

Карантин .
Це коли стерильна чистота в оселі на рівні хірургічної операційної))
 Це пройти онлайн тренінги з офтальмології .
Це коли діти постійно зайняті Всеукраїнським онлайн навчанням. Дай Бог здоров‘я розробникам ,хто придумав такі цікаві онлайн уроки .Ці неймовірні хімічні досліди , залучення до програм відомих спортсменів і блогерів, та цікавинкою з рахуванням « роботів» під час прямої трансляції з подальшою можливістю для «особливо уважних» виграти приз -зробили неможливе ! Таких занурених в навчання дітей , я ще не бачила. Цей досвід треба продовжити і використати у майбутньому . Це може бути хорошою альтернативою для вирішення проблеми віддалених місцевостей і малокомплектних шкіл. Економічні переваги тут однозначні.Залишилось, директорам шкіл і вчителям опанувати та впровадити систему онлайн моніторингу та оцінювання знань. А з цим у нас проблема 😞
Карантин- це отримати переваги фітнесу вдома. Адже , щоденні фізичні вправи підвищують імунітет. Це особливо важливо для лікарів , хто на першій лінії боротьби в умовах пандемії .Мої щоденні тренування з Pamela Reif під постійним контролем «домашнього тренера»🐕 (ссилка на тренування в першому коментарі )
Карантин -це насолоджуватись приготуванням найсмачніших страв. Сирники від Savva Lіbkin з апельсиновою цедрою та без цукру . Смакота. Фото не додаю. Не встигла …все з‘їли.
Посилання на рецепт: https://www.facebook.com/Restorator.Savva.Libkin/videos/10220132309234858/
А з негативного -… багато , але сьогодні не про це.
Насолоджуйтесь життям !
Будьте здорові!

Leave a Comment