Новини

“Святкували повернення друга з Польщі”: 8 осіб через необережність заразилися коронавірусом

У Малині Житомирської області компанія зібралася відсвяткувати повернення друга із заробітків у Польщі. В результаті 8 осіб заразилися коронавірусом, місто можуть взяти в санітарне кільце.

Про це розповів на брифінгу голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко, інформує УНІАН.

За його словами, спалах хвороби відбувся через те, що компанія людей відсвяткувала повернення свого товариша з-за кордону і заразилася від нього.

“В Малині зібралася компанія відсвяткувати приїзд свого товариша з-за кордону і зараз ми маємо спалах – 8 випадків у Малині”, – повідомив голова ОДА.

Водночас прессекретар Бунечка Юрій Мельник уточнив, що святкували повернення з Польщі свого товариша троє людей, які від нього заразилися коронавірусом, потім вони ще мали контакти, кількість яких встановлюється.

Наразі у Малині, де найбільше в області виявлено випадків захворювання на коронавірус, працює спеціальна комісія, а також керівництво Головного управління Нацполіції в області. Вони вивчають ситуацію з дотримання норм карантину.

“Будемо на комісії приймати рішення щодо можливого взяття міст Малин та Бердичів (у Бердичівському районі зафіксовано 7 інфікованих коронавірусом, – ред.) у санітарне кільце з абсолютним обмеженням в’їздів-виїздів до цих міст”, – сказав Бунечко.

Leave a Comment